header banner
Default

Op dit moment beoordelen experts vijf cryptocurrencies


Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Na een bearish 2022 zijn de prijzen op de crypto markt eindelijk weer aan het stijgen. Nu alle pijlen groen zijn en omhoog wijzen, kan het echter moeilijk zijn om te weten welke tokens de mogelijk het overwegen waar zijn voor het investeren in crypto.

Om het antwoord te helpen vinden, is hier een lijst met de beste cryptocurrencies om nu naar te kijken:

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀 Advertentie Bitvavo

Metacade (MCADE)

VIDEO: 5 BESTE CRYPTOCURRENCIES OM NU TE KOPEN: Dit is het moment waarop je echte rijkdom kan creëren! 🤑
Corné Marchand

Metacade is een optie om op dit moment te investeren in crypto. Het is een online spelplatform dat de grootste selectie play-to-earn arcadespellen in Web3 zal bieden, waarbij elke online spelervaring naar verwachting geïntegreerde financiële beloningen voor spelers zal bevatten.

Het online gaming platform wil een knooppunt worden voor Web3-gebruikers en enorme voordelen bieden die verder gaan dan de metaverse arcade. Bijkomende verdienmechanismen zijn create-to-earn, dat makers van content in de communityhub beloont, en work-to-earn, dat nieuwe banen zal creëren voor liefhebbers van online gaming.

Metacade zal tevens helpen om de volgende golf van online games rechtstreeks te financieren via het Metagrants programma, dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat alleen de meest gewilde play-to-earn-innovaties worden ontwikkeld. Game ontwikkelaars leggen hun nieuwe ideeën voor aan de Metacade community, zodat zij hun stem kunnen uitbrengen, waarbij de topprojecten financiering in een vroeg stadium ontvangen om te helpen bij het ontwikkelingsproces.

Waarom zou je MCADE kopen?

VIDEO: Top 5 Altcoins Picks! (Crypto Experts Predict)
Discover Crypto

Een andere reden waarom het MCADE-token een van de beste opties is als je nu wil investeren in crypto, is het eventuele potentieel dat gepaard gaat met de nieuwe lancering. De presale van MCADE is in de beginfase volledig uitverkocht en heeft in slechts 13 weken een bedrag van $7,3m opgehaald. 

MCADE zal in de loop van de presale in waarde stijgen van $0,008 naar $0,02. Het project levert een uitgebreide online game-ervaring en enorme voordelen voor zijn gebruikers, wat de belangrijkste redenen zijn waarom het mogelijk het overwegen waard kan zijn voor het investeren in crypto.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale <<<

Advertisement

Ethereum (ETH)

VIDEO: #5 BESTE CRYPTOMUNTEN OM IN TE INVESTEREN IN 2021: Deze Crypto Kopen Om Cryptomiljonair te Worden?!
Corné Marchand

Ethereum (ETH) is een van de beste opties als je wil investeren in crypto op basis van marktkapitalisatie en een geweldige investering in de toekomst van Web3. Het is een gedecentraliseerd, open-source blockchain-platform met smart contract functionaliteit, waardoor een breed scala aan gedecentraliseerde applicaties (dApps) op het netwerk kan worden gebouwd.

Ethereum is speciaal ontworpen om de ontwikkeling van dApps te vergemakkelijken en om de creatie van gedecentraliseerde online diensten mogelijk te maken. Met Ethereum Virtual Machine (EVM) kunnen ontwikkelaars code schrijven die automatisch transacties en overeenkomsten kan uitvoeren zonder menselijke tussenkomst.

Ontwikkelaars kunnen eenvoudig tokens maken, inclusief zowel fungible als non-fungible (NFT‘s), door gebruik te maken van verschillende token standards. De meest voorkomende token standard is ERC-20 en andere variaties zijn ERC-721 en ERC-1155. Het Ethereum ecosysteem heeft vele volgende layer-1 blockchains geïnspireerd, waaronder Avalanche, Cardano en Solana.

Waarom zou je ETH kopen?

VIDEO: Cryptocurrency In 5 Minutes | Cryptocurrency Explained | What Is Cryptocurrency? | Simplilearn
Simplilearn

Ethereum is het grootste ecosysteem van dApps in Web3, omdat het de eerste volledige Turing-blockchain was die werd ontwikkeld. Het vermogen van Ethereum om onafhankelijke blockchain projecten te ondersteunen, is een belangrijke reden waarom het de op één na meest waardevolle cryptocurrency is.

De blockchain heeft onlangs The Merge voltooid, waarmee het netwerk is overgezet naar een proof-of-stake-protocol. Hierdoor kan Ethereum blocks minen en transacties op een veel goedkopere manier verwerken, wat kan helpen om de efficiëntie te verbeteren en de uitstoot te verminderen.

Het ETH-token wordt momenteel gewaardeerd op $1500, behoorlijk ver verwijderd van het hoogste punt ooit van $4879. Het blijft echter een van meest populaire cryptocurrencies ter wereld.

Arbitrum en Sei starten bull run, InQubeta analyse Featured 01/03/2023

Shiba Inu (SHIB)

VIDEO: Watch This Before You Buy Another Bitcoin or Crypto...
Altcoin Daily

Shiba Inu, ook wel bekend als SHIB, is de volgende op de lijst. Het is een op Ethereum gebaseerd token dat in augustus 2020 is gemaakt en een afzonderlijke layer-1 blockchain die is gemaakt als een fork van Ethereum.

SHIB is een klassieke meme coin, gemaakt als een luchtige cryptocurrency die inherent door de community wordt aangestuurd. Een sleutelfactor die SHIB onderscheidt van andere meme coins, is dat SHIB, net als Ethereum, Turing compleet is. Hierdoor kunnen ontwikkelaars dApps maken op de SHIB-blockchain, waaronder DeFi-services en online gaming.

SHIB heeft zeer liquide tokenomics, omdat het de hoogste totale tokenvoorraad heeft van alle bestaande cryptocurrency. Hierdoor kan het SHIB-netwerk transacties sneller en goedkoper verwerken dan de originele proof-of-work-blockchain van Ethereum, ondanks dat het een fork of een kopie is van de op één na meest waardevolle cryptocurrency in Web3.

Waarom zou je SHIB kopen?

VIDEO: Crypto Predictions 2024: My TOP 10 LIST!!
Altcoin Daily

SHIB is de thuisbasis van een toenemend niveau van utility, wat uiterst zeldzaam is voor een meme coin. Dit betekent dat SHIB de natuurlijke aantrekkingskracht heeft op nieuwe blockchain gebruikers die andere meme coins hebben, en ook een heel ecosysteem van dApps kan ondersteunen om zijn gebruikers te ondersteunen.

De blockchain krijgt binnenkort een layer-2 schaaloplossing genaamd Shibarium, die de efficiëntie van het netwerk zal verbeteren. Er wordt een reeks dApps ontwikkeld, waaronder Shibaverse – een metaverse voor online gaming – en Shiba Infinity, een online gaming platform dat play-to-earn functionaliteit biedt.

SHIB heeft daarom wellicht een mooie toekomst.. Het token staat nu nog meer dan 85% lager dan zijn hoogste punt ooit, ondanks een recente rally.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

Polygon (MATIC)

VIDEO: Blockchain Expert Explains One Concept in 5 Levels of Difficulty | WIRED
WIRED

Polygon is een andere goede optie voor het investeren in crypto. Het is een layer-2 schaaloplossing voor Ethereum die vrijwel directe transacties en lagere gas fees mogelijk maakt. Polygon is een volledig open-source protocol waarmee ontwikkelaars eenvoudig zeer schaalbare dApps kunnen bouwen dankzij de compatibiliteit van het netwerk met EVM.

Polygon is zeer geliefd bij online gaming platforms vanwege de unieke kenmerken. De blockchain is EVM-compatibel, waardoor het zeer geschikt is voor blockchain-interoperabiliteit, en het heeft ook een enorme transactiedoorvoer zonder concessies te doen aan de prestaties.

Aangezien online gaming platforms die zijn gebouwd met behulp van blockchain een groot aantal transacties vereisen, vertegenwoordigt Polygon een uitstekende locatie voor ontwikkelaars. Er zijn honderden online gaming platforms gebouwd in het Polygon-ecosysteem, en dit aantal zal naar verwachting de komende jaren groeien naarmate op blockchain gebaseerde online gaming zich uitbreidt.

Waarom zou je MATIC kopen?

VIDEO: The Most Interesting Bitcoin Video in the World
The Bitcoin Express

Online gaming wordt revolutionair veranderd door blockchain technologie, aangezien het GameFi spelers gloednieuwe voordelen kan bieden. Polygon kan niet alleen helpen om de massale acceptatie van op blockchain gebaseerde online gaming te stimuleren, maar het kan ook een breed scala aan andere schaalbare dApps ondersteunen.

Het MATIC-token wordt gebruikt om het Polygon netwerk te beveiligen, aangezien gaskosten worden gebruikt om block validators te stimuleren. MATIC-tokens kunnen worden ingezet, peer-to-peer worden verhandeld en voor winst op lange termijn worden vastgehouden.

MATIC wordt momenteel gewaardeerd op $0,94 na het bereiken van een recordhoogte van $2,92. 

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB Advertentie Anycoin Direct

Axie Infinity (AXS)

VIDEO: IK GING DAYTRADEN VOOR 1 WEEK LANG! (BEGINNER)
UberQuin

Axie Infinity is een andere goede keuze als je wil investeren in crypto. Het is een innovatief online gaming platform dat wordt aangedreven door de Ethereum blockchain. Spelers kunnen fantasiewezens genaamd Axies kopen, fokken en bevechten, dit zijn volledig eigen en aanpasbare items.

Spelers gebruiken online game-items om hun Axies te verbeteren, personaliseren en trainen. Elke Axie wordt geleverd met zijn eigen set statistieken en persoonlijkheidskenmerken die kunnen worden geüpgraded, gewijzigd en geoptimaliseerd voor de strijd. Gameplay omvat het verhandelen van items, het verkennen van de virtuele wereld en het verdienen van cryptobeloningen voor de vooruitgang die is geboekt in de online game-ervaring.

Axie Infinity heeft sinds de lancering in 2018 een gepassioneerd gebruikersbestand aangetrokken, omdat het leuke gameplay combineert met een digitaal activa-ecosysteem ondersteund door blockchain technologie. Het online gaming platform organiseert seizoensgebonden toernooien, contentcompetities en andere evenementen waar spelers financiële beloningen kunnen verdienen.

Waarom zou je AXS kopen?

VIDEO: PVV komt in grootst mogelijke problemen
Maarten van Rossem - De Podcast

Ondanks recente problemen blijft het online gamingplatform Axie Infinity een van de beste cryptocurrencies in GameFi. De Ronin Bridge is een geavanceerde sidechain die speciaal is ontworpen om de optimale gebruikerservaring voor Axie Infinity te ondersteunen, en heeft onlangs grote veranderingen ondergaan om de beveiliging en schaalbaarheid te verbeteren.

Het AXS-token bereikte een recordhoogte van $166 in 2021, rond de tijd dat Axie Infinity dagelijks 2 miljoen gebruikers aantrok. Met de huidige prijs van $166 is AXS mogelijk een interessante investering voor toekomstig rendement.

Parabloisch signaal voor BTC en ROE verwacht grote winsten in 2024 Featured 01/03/2023

Solana (SOL)

VIDEO: "I Have NEVER Seen This Before In My Career" Raoul Pal 2024 Bitcoin Prediction
Jamie Tree

Solana is tevens een goede keuze bij het investeren in crypto. Het is een blockchain van de volgende generatie die speciaal is ontworpen om energiezuiniger en schaalbaarder te zijn dan Ethereum’s layer-1. De blockchain kan een groot aantal transacties per seconde verwerken en kan de transactie in milliseconden afronden.

Solana’s belangrijkste idee is om bestaande protocollen te nemen en deze op een geheel unieke manier toe te passen die de snelheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid vergroot. Ontwikkelaars kunnen eenvoudig applicaties bouwen op het Solana netwerk, met behulp van de Rust programmeertaal. Rust kan, in vergelijking met EVM’s Solidity, complexere dApps produceren voor het Web3-ecosysteem.

Solana biedt een breed scala aan functies waarmee het zich onderscheidt van oudere blockchain ecosystemen, zoals de lage latentie, lage kosten en hoge snelheden. Solana kan worden gezien als een ideaal platform voor het bouwen van niet-bewarende financiële diensten en het zal naar verwachting groeien als een van de beste cryptocurrencies in Web3.

Waarom zou je SOL kopen?

VIDEO: Baudet duikt lift in na schorsing
De Telegraaf

Het Solana ecosysteem werd zwaar ondersteund door FTX en Alameda Research, waardoor de prijs van SOL aanzienlijk daalde in de nasleep van faillissementen. SOL is echter een afzonderlijke entiteit en blijft een van de meest veelbelovende blockchain netwerken in Web3, omdat het een groot aantal gebruikers kan ondersteunen via handige dApps, waaronder online gaming.

Na de recente dip heeft SOL zich nu hersteld en bevindt zich op het prijsniveau van $20. Het zal naar verwachting in een stroomversnelling komen voordat het de komende jaren nieuwe recordhoogtes vormt, met het potentieel voor SOL om in de komende jaren meer dan $400 te bereiken. Om deze reden is SOL een van de beste cryptocurrencies om op dit moment te kopen.

Conclusie

VIDEO: Ultimate 2024 Bitcoin Prediction Roadmap (Massive Altcoin SZN)
Ben Armstrong

Metacade maakt zonder twijfel veel kans om goede keuze te zijn voor het investeren in crypto in 2023. 

De presale is absoluut de beste tijd om betrokken te raken bij zo’n platform, maar deze duurt niet voor eeuwig. De prijs van MCADE wordt elke keer dat een presale fase uitverkocht is verhoogd, en de eerste fasen waren binnen enkele weken uitverkocht. Zorg ervoor dat je er snel bij bent om MCADE tegen de best mogelijke prijs te kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 51

Sources


Article information

Author: Adam Moore

Last Updated: 1703008441

Views: 1129

Rating: 4.5 / 5 (84 voted)

Reviews: 97% of readers found this page helpful

Author information

Name: Adam Moore

Birthday: 1933-06-26

Address: 91837 Samuel Junctions Suite 774, West Jasonhaven, MI 99310

Phone: +4645734958501618

Job: Astronaut

Hobby: Billiards, Horseback Riding, Cooking, Cocktail Mixing, Coin Collecting, Chess, Camping

Introduction: My name is Adam Moore, I am a bold, Open, Colorful, unswerving, forthright, proficient, brilliant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.